Раждането е празник, ако се настроите за празнуване.

Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Дишане по време на раждането, организирана от Училище за родители МА-МА. Тази тема е една от емблемите на Училище за родители МА-МА и не само дава добър поглед към предстоящите събития, но и практически приложена може да съкрати периода на напъване от час и половина - два на... ДЕСЕТ МИНУТИ.

Акушерката Елена Василева, която е и основател на Училище за родители "МА-МА", ще успокои страховете, породени от всички онези плашещи разкази за раждането. Добрата техника на дишане увеличава концентрацията на майката и носи така необходимия кислород за нея и бебето. Редица смели момичета преживяха собственото си раждане със съветите на тази тема.

  • Кога? 9.05.2023 г., вторник от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Ръчна помпа за кърма Natural Motion Philips AVENT.

Ръчна помпа Natural Motion Philips AVENT за бързо и лесно изцеждане на кърма, където и да сте.
Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин. Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.