Кои са всички рискови ситуации, в които можете да изпаднете с бебето, докато то изследва света на заобикалящата го среда?

Бебетата са естествено любопитни, импулсивни и безстрашни. След като се научат да пълзят и ходят, те започват активно да изследват света около тях. Слагат всичко в устата си, дърпат столове, отварят и затварят шкафове, не се спират пред стълби. Въпреки че постоянно усвояват нови неща, като изправяне, ходене, скачане, често стремежите им не отговарят на уменията. Колкото и да е малък света на детската стая, опасности могат да дебнат отвсякъде: копче на пода, контакти на стената и т.н. Могат да попаднат в опасност само за няколко секунди. Затова е необходимо родителите да бъдат много внимателни. Повечето наранявания могат да бъдат предотвратени, ако домът е обезопасен. 

Гледайте БЕЗПЛАТНИЯ уебинар на Училище за родители МА-МА, за да научите рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето и как да подготвите дома си за голямото изследване на света.

Кога? 30.06.2023 г. (петък) от 11 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Лъжици с мек връх Tommee Tippee с антибактериално покритие Bacshield 5 бр.


Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии.

  • Супер гъвкава основа за нежния бебешки език.
  • Малък и мек връх на лъжичката за нежните венци и малката уста на бебето.
  • Дълга дръжка за достигане дъното на всяко бурканче.
  • Специален дизайн на лъжичката за минимум контакт с повърхности.
  • Безопасно миене в миялна машина Подходящи за бебета на 4 месеца +

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.