Какво можете да направите, за да предпазите детето от наранявания?

Бебетата са естествено любопитни, импулсивни и безстрашни. След като се научат да пълзят и ходят, те започват активно да изследват света около тях. Слагат всичко в устата си, дърпат столове, отваря и затварят шкафове, не се спират пред стълби. Въпреки че постоянно усвояват нови неща, като изправяне, ходене, скачане, често стремежите им не отговарят на уменията. Могат да попаднат в опасност само за няколко секунди. Затова е необходимо родителите да бъдат много внимателни и да знаят как да създадат безопасна среда за бебето - у дома, навън, при хранене и сън. За какво е важно да помислят?

Гледайте онлайн лекцията За бебешката безопасност, организирано от Училище БЕБЕ. Теодора Артинова, акушерка, ще даде ценни съвети за това как как да осигурите безопасна среда за мъниците.

Кога? 20.03.2022 г. от 10.30 ч.
Къде? Регистрирайте се за събитието ТУК.

Ще има и томбола с НАГРАДА!
ЛЪЖИЦИ С МЕК ВРЪХ TOMMEE TIPPEE С АНТИБАКТЕРИАЛНО ПОКРИТИЕ BACSHIELD 5 БР.


Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.