Само от 10-ти август до 9-ти септември 2022 г. 30% НАМАЛЕНИЕ на пакетни предложения Mutsy NIO за детски колички и аксесоари.

Ако сте в очакване на бебе, пригответе се за най-вълнуващия период в своя живот. Период изпълнен с любов и вълшебни мигове, но и период, в търсене на нов баланс. Mutsy помага на бъдещите родители с удобни и надеждни бебешки колички, които увеличават мобилността и улесняват живота им. Mutsy NIO е елегантна и функционална количка!

Благодарение на окачването на предните колела и формата на шасито, NIO се справя дори с по-взискателни градски терени. Удобна, обръщаща се седалка, която се регулира до легнала позиция. Mutsy NIO се сгъва компактно, като в това положение можете да дърпате количката след себе си подобно на куфар. Безценно предимство на количката е и по-дълбоката и лесно достъпна кошница за пазаруване. 

Изборът на количка е изключително важен и, ако искате да се убедите в предимствата на детска количка Mutsy Evo, заповядайте в нашия Шоурум Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.

Ако вече познавате Mutsy NIO и искате да се възползвате от намалението и да поръчате онлайн, направете го тук:  https://averoom.bg/ . Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 90 лв.

Ако вече имате детска количка Mutsy NIO, добавете към нея аксесоар, който сега можете да закупите 30% намаление.

Промоцията е валидна от 10.08.2022 г. до 9.09.2022 г. онлайн на https://averoom.bg/ и на място в магазин Averoom.

Вижте всички промоционалкни продукти ТУК!