Само през ДЕКЕМВРИ 20% НАМАЛЕНИЕ на пакетни предложения Mutsy Evo за детски колички и аксесоари.

Ако сте в очакване на бебе, пригответе се за най-вълнуващия период в своя живот. Период изпълнен с любов и вълшебни мигове, но и период, в търсене на нов баланс. Mutsy помага на бъдещите родители с удобни и надеждни бебешки колички, които увеличават мобилността и улесняват живота им. MUTSY Evo е лека количка от ново поколение, която предлага различни възможности за употреба:

С детска количка Mutsy Evo, разходката е удобна и приятна както за вас, така и за вашето бебче. Шасито се сгъва до много компактни размери дори заедно със седалката - доста практично решение при транспорт и съхранение на бебешката количка.


ЕРГОНОМИЧНА

За вашето дете: Седалката Mutsy EVO е напълно регулируема: гърбът има различни положения, предлага възможност за монтаж върху шасито в двете посоки, така че бебето да гледа към вас или да гледа напред; степенката за крачета може да се повдига или сваля; сенникът може да се разгъва и прибира.

За вас: Идеална за родители с всякакъв ръст. Детската количка Mutsy Evo е лесна за управление благодарение на това, че дръжката на шасито се регулира на височина. Предните колела се въртят на 360° за повече мобилност в града. Можете да използвате системата за заключване на колелата, когато се движите по пясъка или през гората. Удобна и сигурна крачна спирачка.

ПРАКТИЧНА

Багажникът между колелата може да побере хранителни стоки и необходимите бебешки аксесоари за вашата разходка. Можете да сгънете рамката на Mutsy Evo със седалката, монтирана върху нея. Монтирането и свалянето на колелата също е лесно: просто натиснете бутона, за да отключите системата.


Пакетите MUTSY Evo включват:

  • Шаси Mutsy EVO
  • Кош за новородено Mutsy EVO
  • Седалка и сенник Mutsy EVO


Изборът на количка е изключително важен и, ако искате да се убедите в предимствата на детска количка Mutsy Evo, заповядайте в нашия Шоурум Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.

Ако вече познавате Mutsy Evo и искате да се възползвате от намалението и да поръчате онлайн, направете го тук:  https://averoom.bg/ . Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лв.

Ако вече имате детска количка Mutsy EVO, добавете към нея аксесоар: топло спално чувалче, дъждобран, чанта за количка, поставка за чаша и шише. 


Промоцията е валидна от 1.12.2021 г. до 31.12.2021 г. онлайн на https://averoom.bg/ и на място в магазин Averoom.