Женското тяло е пригодено да подкрепи развиващия се живот в него по всякакъв начин. Усилията по време на целия път са огромни и организмът на майката минава през редица промени. Често по време на бремеността и след раждането, основният фокус е върху развитието на мъничето, а грижата за жената-майка сякаш остава на заден план. Новият живот е прекрасно изживяване за цялото семействто, но е истинско предизвикателство пред физическата и психическата издръжливост на жената. Неминуемо променя начина ѝ на живот и наред с това възникват куп тревоги и въпроси.

В поредното издание на предаването "Първи стъпки", организирано от списание Кенгуру, Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ „Света София“ е подготвила няколко препоръки, свързани с най-честите въпроси, които вълнуват жените по време на бременността и след раждането.

  • Какви прегледи трябва да бъдат направени през бременността?
  • Какво можем и какво не бива да правим през бременността?
  • Кои симптоми изискват от нас незабавно внимание и консултация с лекар по време на бременност?
  • Какво трябва да знаем за правилния избор на хранителна добавка при планиране и по време на бременност и в периода на кърмене?
  • На какво да обърнем внимание след раждането?

Темата ще бъде "Здравето на жената преди, по време на бременността и след раждането". 
Допълнителна тема: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee". 

Кога? 11.01.2022 г. от 14:00 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Не пропускайте да се включите, ще има и ПОДАРЪК - Ортодонтични залъгалки, sensitive 0-6 м.


Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.