Двигателното развитие е изключително динамичен процес и познаването на основните постановки около вродената двигателна програма е изключително важно, за да можете да започнете играта с бебчето си още след раждането.

Двигателното развитие на детето е много интензивен процес. Особено интензивен е в самото начало на живота. В рамките на първата година детето разгръща вродения си модел на възникване и координиране на движенията и от човече, което не може само да повдигне главата си се превръща в ходещ и тичащ сладкиш, който с радост и любопитство изследва света. В този особен период начинът да помогнете на стабилизиращите се процеси е като ги провокирате чрез игра.

Как точно да играете с детето, ще научите от Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина. Включете се в безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА, водена от нея, с тема: Движение и игра.

  • Кога? 20.09.2022 г. от 11 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Малки търкулчета Leonardo lion Tiny Love, жълт лъв.


Играчката стимулира развитието за разбиране на причинно-следствените връзки – бутане-движение. Уникалният дизайн и гъвкавото тяло позволяват играчката да се променя и да застава по различни начини, което вдъхновява и развива въображението. Шумолящите части, движещите се топчета, разгъващото се тяло, въртящата се глава мотивират бебето да открива и играе. Цветните симпатични дизайни с лъвче и еленче бързо ще превърнат тези търкулчета в най-добрите приятели на най-малките.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.