Играта на родителите с бебчето е изключително важна и не бива да я пропускате сред ежедневните грижи. 

Двигателното развитие е динамичен процес и познаването на основните постановки около вродената двигателна програма е изключително важно, за да можете да започнете играта с бебчето си още след раждането. Много често се среща погрешното мнение, че, тъй като бебетата са прекалено малки и нищо не могат да правят, то няма как да си играем с тях. И не бива да се пропуска, защото лежи в основата на цялостното развитие на детето. За връзката между играта и движението ще разкаже Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина в темата: Движение и игра,  в поредното издание на "Първи стъпки". 

  • Кога? 23.01.2023 г. (понеделник) от 14 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Плюшена играчка Таралеж със светлина и звуци, Playgro 0м+.Плюшена играчка таралеж Dreamtime Soothing Sounds and Lights Hedgehog - незаменим приятел на бебето преди сън и по време на игра.
Осигурява комфорт и увереност, като помага на бебето да се успокои и да се унесе в сън с минимална намеса. Плюшената играчка използва интелигентна технология със сензор за плач, който осигурява 90 минути непрекъснато проследяване за бебешки плач. Детската играчка таралеж реагира на плача на бебето, като активира един от 4 предварително избрани режима.

Последвайте профилите ни във Facebook  и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.