Какво можете да направите, за да предпазите детето от наранявания?

Бебетата са естествено любопитни, импулсивни и безстрашни. След като се научат да пълзят и ходят, те започват активно да изследват света около тях. Слагат всичко в устата си, дърпат столове, отваря и затварят шкафове, не се спират пред стълби. Въпреки че постоянно усвояват нови неща, като изправяне, ходене, скачане, често стремежите им не отговарят на уменията. Могат да попаднат в опасност само за няколко секунди. Затова е необходимо родителите да бъдат много внимателни. Повечето наранявания могат да бъдат предотвратени, ако домът е обезопасен. 

Гледайте поредното издание на предаването "Първи стъпки", организирано от списание Кенгуру, с тема " Бебешката безопасност". Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА", ще даде ценни съвети за това как как да осигурите безопасен дом за мъниците.

Кога? 24.01.2022 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и ПОДАРЪК:  АВТОМАТИЧНА НОЩНА ЛАМПА SAFETY1ST.Автоматичната нощна лампа Safety1st има мека безцветна светлина и е подходяща за сладък и спокоен сън. Включете лампата в контакта и тя автоматично ще се включи когато светлината в помещението изгасне и се изключва сутринта.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.