Какво да купим за бебето и кои са принадлежностите от първа необходимост?

Понякога списъкът може да се окаже твърде дълъг и пълен с ненужни неща, друг път прекалено оскъден и покупките да не са достатъчни. Ако все още не знаете какво да включите гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, на 20 ноември от 10.30 ч., с тема: Какво ни трябва за мама и бебе?, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлина”, преди да сте изпаднали в паника.

Основни акценти в събитието ще са:

  • Кои са основните продукти за бебето, които задоволяват ежедневните бебешки нужди?
  • Как да преценим имаме ли нужда от даден продукт за бебето, така че да не купуваме излишни неща, или пък да пропуснем нещо важно?
  • Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе?
  • А всъщност какво ни трябва за мама – в болницата, у дома и за навън?

Подтема: Грижа и особености на бебешката кожа.

Ще има и томбола с подарък: Ортодонтични залъгалки Sensitive Tommee Tippee, 0-6 м.


Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалка със специален извит щит и отвори за избягване на раздразнения, 0-6м. Първата Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалка, специално разработена за избягване на контакт с чувствителната бебешка кожа и предотвратяване на риска от дразнене, обриви и възпалени места около носа и устата на бебето.

Кога? 20.11.2022 г. от 10.30 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.