Какво да купим за бебето и кои са принадлежностите от първа необходимост?

Понякога списъкът може да се окаже твърде дълъг и пълен с ненужни неща, друг път прекалено оскъден и покупките да не са достатъчни. Ако все още не знаете какво да включите гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, на 17 август от 14.00 ч., с тема: ККакво наистина ни трябва за бебето? Списък по дейности за бебето, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлина”, преди да сте изпаднали в паника.

Основни акценти в събитието ще са:

  • Кои са основните продукти за бебето, които задоволяват ежедневните бебешки нужди?
  • Как да преценим имаме ли нужда от даден продукт за бебето, така че да не купуваме излишни неща, или пък да пропуснем нещо важно?
  • Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе?
  • А всъщност какво ни трябва за мама – в болницата, у дома и за навън?

Кога? 17.08.2023 г. от 14.00 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Ще има и томбола с подарък: Ортодонтични залъгалки Tommee Tippee Night Time 0-6м кит.


Залъгалки Night Time 0-6м със симетричен ортодонтичен дизайн и светеща в тъмното дръжка. Отличават се със симетричен ортодонтичен дизайн и меки, гъвкави, но изключително издръжливи силиконови биберони. Към традиционния стил на щита е добавена светеща в тъмното дръжка, която помага на родителите да намерят залъгалката, без да безпокоят бебето.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.