Най-щастливите дни след раждането настъпиха, но с тях се появиха и куп притеснения. Какво да правите?

Когато бебето се роди в болницата основните грижи за него са задължение на акушерките. Когато се приберете с бебето вкъщи обаче всички грижи вече са отговорност на родителите. Ако родителите предварително са посещавали подготвителни курсове за бременни и бъдещи родители, наученото в тях ще им даде отправна точка как да постъпят в даден момент. Но, ако не са имали такава възможност, притесненията, страхът и неопитността правят всичко малко по-трудно.

За да знаете как да полагате правилните грижи за бебчето си от самото начало, гледайте безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА с тема: Грижи за бебето у дома, в която Елена Василева, акушерка, ще ви подготви за очакванията на бебчето.

Основни акценти в събитието ще са:

  • Кога е гладно и как да го нахраните?
  • Кога му е топло, кога студено, как да го облечете и кога да го изведете на разходка?
  • Как се мери температурата на бебето?
  • Как се действа при различните показания на термометъра и какви са различните видове термометри?
  • Как да се справите с коликите?

Ще има и томбола с подарък: Комплект грижа за бебето Philips AVENT.


Компактен и удобен за носене комплект за грижата на бебето Philips AVENT. Съдържа всичко необходимо, за да поддържате хигиената и здравето на мъничето от ден 1. Идеален за пътуване.

Кога? 23.11.2022 г. от 11 ч.
Къде? Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.