Ако сте в очакване на първото си бебче, най-вероятно в ума ви бушуват куп въпроси.

Колко малки и безпомощни изглеждат тези човешки същества. Виждали сме малки бебета, но всъщност се изненадваме, когато видим собственото си супер мъниче, дори и да е 4-килограмов бузанко. То се появява розово-мораво, поема първия си дъх, и записква с невероятно силен глас, който сякаш ни казва Погрижи се за мен, веднага, и ние го правим, макар и изпълнени с несигурност. Първите дни с бебе са изпитание, изпълнени с редица притеснения и въпроси. На помощ идва акушерката Елена Василева и безплатната онлайн лекция с тема: Грижи за бебето у дома, организирана от Училище за родители МА-МА. От нея ще научите всички важни неща и особености на новороденото, за да знаете какви са неговите очаквания, кога е гладно и как да го нахраните, кога му е топло, кога студено, как да го облечете и кога да го изведете на разходка... Все неща от живота, които носят много радост, когато действията на родителите са правилни.

Кога?  22 ноември (сряда) от 11:00 ч.
Къде? Научете повече за събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Бебешки комплект с лъжичка+контейнери за съхранение VIA Philips AVENT.

Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.