Предварителната подготовка за посрещане на новия член на семейството ще помогне за по-бързата адаптация на майката и новороденото.

В безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето - за какво трябва да помислим у дома и навън, акушерката Теодора Артинова, ще обясни как да подготвите дома си и да го направите подходящ за посрещането и отглеждането на малко бебе. За кои неща трябва да внимавате в различните етапи от израстването на бебето, какво трябва да съобразите и имате предвид, когато сте с бебето у дома, навън, при хранене и други ежедневни ритуали? Ще научите и как мама може да се поддържа в кондиция през бремеността и в кърмаческия период.

Ще има и томбола с подарък: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.

Шише Тоmmее Тіррее Closer to Nature 150 мл с биберон с бавен поток 0м+ (1 капка) е перфектния избор за хранене на новородено, с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене.

Кога? 11.09.2023 г. от 10.00 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.