Звукочестотните четки за зъби Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!

Електрическите четки за зъби Филипс се грижат за здравето на зъбите и правят усмивката по-бяла. Елегантният им и лек дизайн ги правят идеални за употреба у дома или докато пътувате! 

Изберете подходящата за вас от намалените модели с -15% отстъпка, само до края на декември 2023 г.

Комплект електрически четки за зъби, ProtectiveClean Philips Sonicare, Серия 5100, бяла и синя.
Електрическа четка за зъби, ProtectiveClean Philips Sonicare, Серия 5100.
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 5100, разполага с 3 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна; Gum Care (Грижа за венците) за нежен масаж на венците.  Комплектът включва твърд калъф за пътуване, който ви позволява да пренасяте четката хигиенично.

Електрическа четка за зъби ProtectiveClean Philips Sonicare, серия 4300, бяла.
Комплект от 2 електрически четки за зъби за нежно почистване и избелване на зъбите, черна и розова. Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 4500, разполага с 2 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна. 

Електрическа четка за зъби ProtectiveClean Philips Sonicare, серия 6100, бяла.
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 6100, разполага с 3 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна; Gum Care (Грижа за венците) за нежен масаж на венците и 3 степени на интензивност: ниска, средна, висока. Главата W2 Optimal White за избелване на зъбите премахва повърхносните петна по зъбите, благодарение на пригодените за това по-гъсто подредени косъмчета.

Електрическа четка за зъби DiamondClean Smart Series 9100, Philips Sonicare, с чаша, бяла.
Избирате между 4 режима и 3 настройки на интензивност: Clean (Почистване) за изключително ежедневно почистване; White+ е за премахване на петна Deep Clean+ за освежаващо дълбоко почистване Gum Health за нежно, но същевременно ефективно почистване на венците. Премахва до 10 пъти повече плака за дълбоко почистване.

Разгледайте всички промоционални продукти Philips Sonicare.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка. 

Промоцията е валидна от 1.12.2023 г. до 31.12.2023 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.