Звукочестотните четки за зъби Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!

Електрическите четки за зъби Philips Sonicare се грижат за здравето на зъбите и правят усмивката по-бяла. Елегантният им и лек дизайн ги правят идеални за употреба у дома или докато пътувате! 

Изберете подходящата за вас от намалените модели с -25% отстъпка, само до 15 юли 2024 г.

Електрическа четка за зъби DiamondClean Smart Series 9100, Philips Sonicare, с чаша, бяла
Избирате между 4 режима и 3 настройки на интензивност: Clean за изключително ежедневно почистване; White+ е за премахване на петна Deep Clean+ за освежаващо дълбоко почистване Gum Health за нежно, но същевременно ефективно почистване на венците.

Електрическа четка за зъби Philips Sonicare, Серия 3100, розова
Електрическа четка за зъби Philips Sonicare, Серия 3100, черна
Уникалната звукова технология и мощните вибрации на косъмчетата предлага мощно и нежно почистване. Електрическата четка прави 62 000 движения в минута и почистват нежно зъбите, разбива и отстранява плаката. Миниатюрни мехурчетата проникват дълбоко между зъбите и по линията на венците за освежаващо усещане.

Комплект от 2 бр. електрически четки за зъби ProtectiveClean Philips Sonicare, серия 4500
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 4500, разполага с 2 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна.

Електрическа четка за зъби Protective Clean Philips Sonicare, Серия 5100 + UV санитайзер
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 5100, разполага с 3 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна; Gum Care (Грижа за венците) за нежен масаж на венците и 3 степени на интензивност: ниска, средна, висока.


Разгледайте всички промоционални продукти Philips Sonicare.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка. 

Промоцията е валидна от 21.06.2024 г. до 15.07.2024 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.