Звукочестотните четки за зъби Philips Sonicare доказано подобряват оралното здраве и хигиена!

Електрическите четки за зъби Филипс се грижат за здравето на зъбите и правят усмивката по-бяла. Елегантният им и лек дизайн ги правят идеални за употреба у дома или докато пътувате! 

Изберете подходящата за вас от намалените модели с -15% отстъпка, само до края на февруари 2023 г.

Електрическа четка за зъби, ProtectiveClean Philips Sonicare, Серия 5100.
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 5100, разполага с 3 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна; Gum Care (Грижа за венците) за нежен масаж на венците.  Комплектът включва твърд калъф за пътуване, който ви позволява да пренасяте четката хигиенично.

Електрическа четка за зъби Protective Clean Philips Sonicare, Серия 5100+UV санитайзер.
Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 5100, разполага с 3 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна; Gum Care (Грижа за венците) за нежен масаж на венците и 3 степени на интензивност: ниска, средна, висока. Комплектът включва твърд калъф за пътуване + UV устройство за дезинфекция на главите, което унищожава до 99% от бактериите.

Комплект от 2 електрически четки за зъби ProtectiveClean Philips Sonicare, Серия 4500.
Комплект от 2 електрически четки за зъби за нежно почистване и избелване на зъбите, черна и розова. Електрическа четка за зъби ProtectiveClean, серия 4500, разполага с 2 режима: Clean (Почистване) за перфектно почистване; White (Избелване) за премахване на повърхностни петна. 

Всички промоционални продукти Philips Sonicare разгледайте ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка. 

Промоцията е валидна от 1.02.2023 г. до 28.02.2023 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.