ОТ ценни спомени за най-специалните моменти ДО забавни играчки - Baby Art, Playgro и Tiny Love,  ще зарадват бебетата и техните семейства през този празничен декември с 20% НАМАЛЕНИЕ. 

Изберете коледните подаръци в Averoom, онлайн или в Шоурума ни, с отстъпка на всички бебешки и детски играчки Tiny Love, Playgro и арт спомени Baby Art!

Празниците винаги са специално време за празнуване със семейството, но ако предстои първата Коледа на бебето - това изисква по-специална подготовка, със специално внимание към малкото съкровище и близките: любимите баба и дядо, чичо и леля, и всички останали роднини и приятели, които се вълнуват от появата на вашето мъниче. 

Първите коледни подаръци на бебето. 

Ако все още не сте ги подготвили, вие сте на правилното място. Изберете от бебешки и детски играчки Tiny Love и Playgro за вашата малка любов.

  • Дрънкалки, гризалки
  • Активни гимнастики
  • Музикални въртележки
  • Играчки за количка
  • Играчки за баня
  • Играчки за креватче

Коледни подаръци за близки и приятели.

Направете красиви  отпечатъци на мъничките бебешки крачета и ръчички с комплектите Baby Art. Това е оригинален подарък, който ще запази за дълго време ценни спомени от детството за семейството.Коледните топки Baby Art са друга нестандартна идея за подарък, която няма да остави никого безразличен. Отпечатайте малката ръчичка на бебчето или детето и изпишете името му върху топката. Такава украса ще стои прекрасно на коледната елха.


 

Разгледайте и изберете от промоционалните продукти: ТУК

Получавате ПОДАРЪК с всяка поръчка онлайн. Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. 

Промоцията е валидна от 1.12.2021 г. до 31.12.2021 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.