НАМАЛЕНИЕ на избрани продукти Tommee Tippee, любими както на бебетата, така и на родителите по цял свят.

Търсите ли перфектните продукти, с които да поддържате комфорта и удобството на вашето малко съкровище? Тогава имаме вълнуваща новина за всички настоящи и бъдещи родители!

През месец юни сме подготвили уникална промоция на висококачествените бебешки шишета/биберони от световноизвестната британска марка Tommee Tippee! Повече от 50 години те създават иновативни и стилни продукти, които улесняват живота на родителите по целия свят. Така че, ако търсите надеждност и удобство при грижата за вашето бебе, не пропускайте тази невероятна възможност!

-15% НАМАЛЕНИЕ на избрани комплекти за новородено, шишета и биберони. С шишета и биберони Tommee Tippee комбинацията между кърмене и хранене с шише е удобна и улеснена. Уникалната форма на бибероните, разработена с помощта на експерти по кърмене, предлага лесно засукване като имитира естествените гъвкавост, разтегливост и движения на майчината гърда. 

Побързайте и се възползвайте от промоция, за да осигурите най-доброто за вашето малко чудо! Вижте намалените продукти tommee tippee.

Намаления са активни от 10.06 до 30.06.2024 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в нашия магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.
Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка.


В Аверум потвърждаваме всяка поръчка чрез телефонно обаждане до посочения от вас телефонен номер за връзка. Единствено потвърждаването от нас се смята за потвърждаване на дадената поръчка и нейната цена. Допълнително потвърждаване е възможно и чрез изпращане на автоматизирано писмо до посочената от вас електронна поща. При допуснати технически грешки при публикуването или обновяването на информация на сайта (код, цена на продукт и др), както и при изчерпани наличности от съответния продукт, имаме право да откажем изпълнението на поръчката без да дължим обезщетение. За повече информация можете да порчетете Общите ни условия.