Радвайте се на интуитивно хранене на бебето с шишета и биберони Tommee Tippee Closer to Nature Easy-Vent, с -20% НАМАЛЕНИЕ в периода от 1 до 28 февруари 2023 г. 

Бебешко шише Closer to Nature Easi Vent е гласувано като шише номер 1 на майките за превключване между гърда и шише! (1)

Tommee Tippee има повече от 50 години опит в храненето с шише, както и повечето продукти, за да го направи възможно най-лесно и близко до естественото хранене. Вдъхновени от майките, проектирани от експерти, с шишета и биберони Тоmmее Тіррее Easy-Vent комбинирането на кърмене и хранене с шише е по-лесно от всякога.

  • Най-препоръчваното бебешко шише (1): 95% от майките биха препоръчали на други майки бебешките шишета Closer to Nature.
  • Осигурява перфектно засукване - 95% от майките казват, че бебето е приело биберона (1) – най-лесно приемания и подобен на гърда биберон, който някога е насърчавал естественото засукване.
  • Уникалната форма на биберона е разработена за лесно засукване с помощта на експерти по кърмене, за да имитира естествените гъвкавост, разтегливост и движение на майчината гърда.
  • Вградената в биберона клапа против колики намалява прекомерния въздушен поток, така че в стомахчето на мъничето влиза повече мляко и по-малко въздух, предотвратявайки симптомите на колики.
  • Изработен от супер мек силикон, биберонът осигурява усещане максимално доближаващо се до допира на кожата за пълен комфорт по време на хранене.
  • Широкото гърло на шишето насърчава интуитивното хранене на бебето, докато компактната форма на шишето позволява бебето да бъде по-близо до вас.
  • Най-близо до природата, най-близо до вас. Супер безопасен и отличен с награди дизайн, без BPA, с меки силиконови биберони и вградена анти-колик клапа, шишета Тоmmее Тіррее Closer to Nature® са спечелили награди по целия свят.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка. Вижте всички промоционални продукти ТУК:
Промоцията е валидна от 1.02.2023 г. до 28.02.2023 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.

(1) Въз основа на проучване от 2021 г. на 524 родители, които използват шишета Tommee Tippee.