Осигурете интуитивно и комфортно хранене за вашето бебето с шишета и биберони Advanced Anti-Colic Tommee Tippee, с 20% НАМАЛЕНИЕ в периода от 11 до 31 януари 2023 г. 

Защо да изберете серията Advanced Anti-Colic Tommee Tippee?

Tommee Tippee има повече от 50 години опит в храненето с шише, както и повечето продукти, за да го направи възможно най-лесно и близко до естественото хранене. Разработва специална серия шишета и биберони Anti-Colic за оптимално отвеждане на въздуха далеч от стомахчето на бебето по време на хранене. Уникалната система от тръбичка и клапа в шишетата успешно намалява коликите и раздразнението за по-комфортно хранене, а променливият цвят на тръбичката бързо индикира дали температурата на млякото е подходяща за хранене. Бибероните Tommee Tippee  наподобяват формата на майчината гърда и създават усещането за естествено хранене, защото бебетата предпочитат това! Затова бебешки шишета Tommee Tippee са обичани както от бебета, така и от родителите.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. + ПОДАРЪК с всяка поръчка.
Промоцията е валидна от 11.01.2023 г. до 31.01.2023 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в магазин Averoom, с адрес: гр. София бул. Симеоновско шосе 130.