Цялата колекция на бебешки колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на бебето.


Гамата на Mutsy включва 4 модела бебешки колички – Mutsy EVO, Mutsy NIO, Mutsy ICON и компактна лятна количка – Mutsy NEXO


Шаситата на колички Mutsy, могат да се използват с различни модули като кош за новородено Mutsy, седалка Mutsy за седящо дете, многообразие от столчета за кола и богат набор от удобни аксесоари за количка.


С колички Mutsy, Вашата разходка ще се превърне в истинско удоволствие. Универсалността, вниманието към ергономичността и лекотата, са съчетани в стилен дизайн: това е всичко, което ние наричаме „Магията на необикновените човешки преживявания“.Открийте Mutsy NIO


– здрав дизайн с множество интелигентни характеристики, приканва всеки родител към едно незабравимо приключение. Със своята олекотена конструкция, интегриран сенник, здрав и елегантен дизайн, количка Mutsy NIO улеснява ежедневието на всеки родител. Облегалката и опората за крака на седалка Mutsy NIO се регулират в множество позиции, включително до ергономична позиция за сън: най-полегналата позиция за сън, която сме произвеждали досега. Добавете към всичко това здравите колела с допълнителен грайфер и окачване както на предните, така и на задните гуми. Ето така количка Mutsy NIO Ви позволява да покорите и най-труднодостъпния път.


Кошът за новородено на количка Mutsy NIO e монтиран в по-високата част на шасито, а като резултат, Вие ще избегнете всички болки в гърба, при многократното поставянето на бебето в количката. Контрол панелът за регулиране позицията на седалка Mutsy NIO е поставен на по-висока позиция на гърба на седалката, за да го достигате лесно и без да се навеждате.


Имате възможност да конфигурирате дръжката на шаси Mutsy NIO според Вашата височина, за да не натоварвате допълнително ръцете си при разходка. Шасито на количка Mutsy NIO е толкова леко, като Ви позволява лесно да го маневрирате, сгъвате и разгъвате, дори само с една ръка.


Насладете се на Вашата разходка с количка Mutsy NIO


Разгледайте всички модели бебешки колички Mutsy в магазин Averoom. 

Очакваме Ви!