Пазарувайте всичко необходимо за мама и бебе в дните 14-17 юни 2024 г. с 20% НАМАЛЕНИЕ на ВСИЧКИ* продукти на любими марки в Averoom и много подаръци!

Възползвайте се от промоционалния период, за да КУПИТЕ всичко необходимо за майката, бебето, подрастващото дете, дома и здравето.

Получавате ПОДАРЪК от Averoom с всяка поръчка! При поръчки над 50 лв. подаръкът е чанта.


Направете покупките си в следните категории:

 • Всичко необходимо за кърменето - всички продукти и аксесоари, нужни на една кърмеща майка, за да се понесе в царството на кърмаческото блаженство - помпи за изцеждане на кърма, крем за зърна, контейнери за съхранение на кърма, силиконови протектори за зърна, подплънки за кърмачки, контейнери за кърма и мляко, торбички за кърма, незаменимата възглавница за кърмене и още други.
 • Домакински уреди за стерилизиране, затопляне и приготвяне на здравословна храна - грижата за израстването на бебетата е изключително изискваща и поглъща цялото време на родителите. Наред с това са ежедневните ангажименти, свързани със стерилизиране и приготвяне на здравословната бебешка храна. С помощта на няколко уреда можете да облекчите ежедневието си. Стерилизатори, с които да защитите бебето от вредни бактерии, докато имунната му система укрепне. Уреди за затопляне, за да затоплите бебешките пюрета или да размразите и внимателно затоплите кърмата до идеалната температура. Комбинирани уреди за готвене на пара, за да приготвяте здравословна бебешка храна в няколко лесни стъпки и без излишни усилия: обработвате с пара, пасирате и сервирате.
 • Бебефони и видеомонитори - с тях като родители ще можете да спите малко повече през нощта, спестявайки излишната разходка до детскатата стая, за да се уверите, че всичко е наред. Освен това, през деня ще можете да отметнете ангажиментите си, наблюдавайки/ слушайки как малкото пашкулче любов спи спокойно. 
 • Бебешки колички - превърнете разходката с бебчето в истинско удоволствие с удобна, лека и компактна количка.
 • Столчета за кола и аксесоари за пътуване  - предлагат защита, гъвкавост и комфорт на бебето по време на път.
 • Играчки и бебешки отпечатъци  идеални играчки за детското развитие, които ще създадат голямо радост на вашето бебче. С отпечатък за ръчичка или краче Baby Art ще запечатате специалните спомени, които ще бъдат пазени винаги.
 • Шишета и залъгалки - за да бъде храненето възможно най-лесно и близко до естественото.
 • Аксесоари за хранене - купи, чаши, прибори и др. - насладете се на времето за хранене на бебето и сведете бъркотията до минимум с подходящите купи, чаши, прибори и лигавници.
 • Козметика и качествени препарати за пране и почистване - бебешки шампоани и кремове; гребени и четки; мокри кърпи, препарати за почистване, кошове за памперси и още куп други.

* Намалението от -20% важи за марките: Baby Art, Bio G, BioSynex Visiomed, Friendly Organic, Philips AVENT, Micuna, Mountain Buggy, Mutsy, Phil&Teds, Playgro, Safety 1st, SwimFin, Tiny Love, Tommee Tippee, Trunki, Motorola, Smart Baby, Lanaform.

* Намалението на продукти с марките Philips Sonicare и Philips е -15%.

 • Пречистватели за въздух - осигурете чист и здравословен въздух за цялото семейство у дома. 
 • Звукочестотни четки за зъби за малки и големи - по-бели и по-здрави зъби за цял живот. Доказано подобрява здравето и хигиената на устата! Детските четки учат децата как да си мият зъбите, и също така следят и прогреса им с умно и забавно мобилно приложение, което се управлява от смарт телефона. В допълнение ще намерите и сменящи се детски стикери, които се лепят на четката и правят миенето на зъбите още по-забавно.

Съвет в 3 стъпки за бързо пазаруване, за да сте сигурни, че ще купите преди да са изчерпани наличностите:

 1. Разгледайте продуктите в онлайн магазина ни СЕГА.
 2. Набележете харесаните от вас и добавете в ЖЕЛАНИ. 
 3. В промоционалния период завършете поръчката си.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв.

Офертата е валидна от 14.06.2024 г. до 17.06.2024 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в шоурум Averoom, с адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе 130.