Пазарувайте всичко необходимо за мама и бебе в нашите СУПЕР ОФЕРТИ, в дните от 25-ти до 28-ми ноември 2022 г. с отстъпки от -15% до -70% на ВСИЧКИ продукти.

Възползвайте се от голямото намаление, за да купите любимите си продукти за майката, бебето, подрастващото дете, дома и здравето:

 • Бебешки колички - превърнете разходката с бебчето в истинско удоволствие с удобна, лека и компактна количка.
 • Столчета за кола и аксесоари за пътуване  - предлагат защита, гъвкавост и комфорт на бебето по време на път.
 • Пречистватели за въздух - осигурете чист и здравословен въздух за цялото семейство у дома. 
 • Звукочестотни четки за зъби за малки и големи - по-бели и по-здрави зъби за цял живот. Доказано подобрява здравето и хигиената на устата! Детските четки учат децата как да си мият зъбите, и също така следят и прогреса им с умно и забавно мобилно приложение, което се управлява от смарт телефона. В допълнение ще намерите и сменящи се детски стикери, които се лепят на четката и правят миенето на зъбите още по-забавно.
 • Всичко необходимо за кърменето - всички продукти и аксесоари, нужни на една кърмеща майка, за да се понесе в царството на кърмаческото блаженство - помпи за изцеждане на кърма, крем за зърна, контейнери за съхранение на кърма, силиконови протектори за зърна, подплънки за кърмачки, контейнери за кърма и мляко, торбички за кърма, незаменимата възглавница за кърмене и още други.
 • Домакински уреди за стерилизиране, затопляне и приготвяне на здравословна храна - грижата за израстването на бебетата е изключително изискваща и поглъща цялото време на родителите. Наред с това са ежедневните ангажименти, свързани със стерилизиране и приготвяне на здравословната бебешка храна. С помощта на няколко уреда можете да облекчите ежедневието си. Стерилизатори, с които да защитите бебето от вредни бактерии, докато имунната му система укрепне. Уреди за затопляне, за да затоплите бебешките пюрета или да размразите и внимателно затоплите кърмата до идеалната температура. Комбинирани уреди за готвене на пара, за да приготвяте здравословна бебешка храна в няколко лесни стъпки и без излишни усилия: обработвате с пара, пасирате и сервирате.
 • Бебефони и видеомонитори - с тях като родители ще можете да спите малко повече през нощта, спестявайки излишната разходка до детскатата стая, за да се уверите, че всичко е наред. Освен това, през деня ще можете да отметнете ангажиментите си, наблюдавайки/ слушайки как малкото пашкулче любов спи спокойно. 
 • Играчки и бебешки отпечатъци  идеални играчки за детското развитие, които ще създадат голямо радост на вашето бебче. С отпечатък за ръчичка или краче Baby Art ще запечатате специалните спомени, които ще бъдат пазени винаги.
 • Шишета и залъгалки - за да бъде храненето възможно най-лесно и близко до естественото.
 • Аксесоари за хранене - купи, чаши, прибори и др. - насладете се на времето за хранене на бебето и сведете бъркотията до минимум с подходящите купи, чаши, прибори и лигавници.
 • Козметика и качествени препарати за пране и почистване - бебешки шампоани и кремове; гребени и четки; мокри кърпи, препарати за почистване, кошове за памперси и още куп други.

Съвет в 3 стъпки за бързо пазаруване, за да сте сигурни, че ще купите преди да са изчерпани наличностите:

 1. Започнете да избирате още днес тук.
 2. Добавете в желани. 
 3. В промоционалния период завършете поръчката си.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв.
Получавате ПОДАРЪК с всяка поръчка!

Офертата е валидна от 25.11.2022 г. до 28.11.2022 г. онлайн на https://averoom.bg/ и в шоурум Averoom, с адрес: гр. София, бул. Симеоновско шосе 130.