Включете се в БЕЗПЛАТНАТА oнлайн лекция на тема Движението и играта в развитието на бебето, в поредното издание на предаването Първи стъпки на 28.02. 2022 г., от 14 ч..

Двигателното развитие е изключително динамичен процес и познаването на основните постановки около вродената двигателна програма е изключително важно, за да можете да започнете играта с бебчето си още след раждането. Много често се среща погрешното мнение, че, тъй като бебетата са прекалено малки и нищо не могат да правят, то няма как да си играем с тях. И не бива да се пропуска, защото лежи в основата на цялостното развитие на детето. 

За връзката между играта и движението ще разкаже Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина в темата Движението и играта в развитието на бебето. 
  • Кога? 28.02.2022 г. от 14 ч.
  • Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и томбола с награда: Playgro Въртяща се играчка за столче, 6м+.
Въртяща се играчка за столче Playgro включва две страхотни играчки в едно - дрънкалка и въртележка. Въртележка ще помогне за развитието на слуха и усета за докосване на вашето бебе. Може да служи и като гризалка. Забавно равлечение по време на хранене, която има вендуза в основата, леснозалепваща се за повърхността на столчето за хранене или друга повърхност.

Последвайте профилите ни във Facebook  и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.