Когато в семейството дойде ново бебе?

Имате семейство, в което са установявени отношенията и всичко е малко или много ясно и подредено. До момента, в който се появи още един член. Да имаш второ дете често е много по-лесно от първото - няма страхове от неизвестното или съмнения как да се грижиш за бебето си. Но заедно с тази увереност идва и нов набор от предизвикателства. За да бъдете подготвени за тях гледайте поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, в който Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, ще даде отговори на основните въпроси:

  • Как се променят отношенията в изграденото семейство с появата на следващо бебе?
  • Как да подготвим по-голямото дете или деца за раждането на братче или сестриче?
  • Как се балансират нуждите на децата в различна възраст?

Кога? 11.05.2022 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и подарък: Интерактивна играчка чудни приятели - Зайчето Томас.Интерактивното Зайче Томас Tiny Love развиват комуникацията, креативността, емоционалната интелигентност и когнитивните способности на бебето. Играчката стимулира развитието на разбирането за причинно-следствените връзки и е идеално както за самостоятелна игра, така и игра с мама и татко.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.