Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начин, по който бебето може да започне живота си здравословно. То е част от чудото на това да си майка. Цялото преживяване е изключително вълнуващо, но също така поражда и доста въпроси. 

Знаете за ползите от кърменето, както за вашето бебе така и за вас, чувствате се подготвени, изчели сте всички материали, до които сте успели да стигнете. НО, когато новото попълнение към семейството ви се появи, изникват куп въпроси, свързани с храненето, които пораждат колебания: Колко дълго продължава кърменето? По колко време да го оставяте на едната гърда? Получава ли достатъчно кърма бебчето? Кой режим на хранене да спазвате - винаги, когато мъничето пожелае да суче или да следвате график още от самото начало?

Струва ли ви се, че има доста неща, които трябва да обмислите и разберете за кърменето?

Не изпадайте в паника, а гледайте поредното издание на предаването "Първи стъпки", организирано от списание Кенгуру. Както при всичко важно, малко планиране помага много, що се отнася до кърменето. Елена Василева, основател на Училище за родители "МА-МА", ще ви разкаже за най-често срещаните грешки с кърменето и ще ви даде рецепти за избягването им. Основните акценти ще бъдат: 

  • Неправилно поставяне на гърда
  • Неправилно засукване
  • Неправилно изцеждане 

Кога? 13.12.2021 г. от 14 ч.
Къде? Вижте събитието ТУК.

Ще има и игра в Instagram с подарък - Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort .

Механичната помпа Philips AVENT Comfort  предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

За подробности следете профила на списание Кенгуру в Instagram.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.