Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начин, по който бебето може да започне живота си здравословно. Кърмата е суперхрана за мъничето – подпомага физическото развитие; подкрепя имунната система; намалява риска от стомашни разстройства и диарии. Освен това кърменето носи и редица ползи за майката: подпомага свиването на матката след раждането; намалява кървенето след раждането; спомага за намаляване на теглото, при кърмене в продължение на поне 6 месеца.  

Като при всичко важно, малко планиране, допълнителна помощ и изпитани съвети помагат много, що се отнася до кърменето. На помощ се включва Елена Василева, акушерка, в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, с основна тема "Кърменето - най-добрият старт за вашето бебе. Лактация, техники, проблеми и решения“.

Кога? 20.01.2022 г. от 10 ч.
Къде? Регистрирайте се за събитието ТУК.

Ще има и томбола с НАГРАДА - Механична помпа за изцеждане на кърма Philips AVENT Comfort.Механичната помпа Philips AVENT Comfort  предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.