С  раждането на малкото съкровище настъпва истинско щастие, но и лек хаос с изписването и поемането на грижите без чужда помощ.

Bъopъжeтe ce c тъpпeниe и нe гyбeтe cили и нepви, ĸoгaтo виждaтe, чe нe вcичĸo e тaĸa лecнo, ĸaĸтo ви ce иcĸa. Kaтo вcяĸo нaчaлo и тoвa мoжe дa e тpyднo, нo oт вac зaвиcи бъpзo дa влeзнeтe в pитъм и c yдoвoлcтвиe дa пoeмeтe гpижитe зa дeтeтo. Междувремнно гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Първи грижи за новороденото в болницата и у дома, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлина”, преди да сте изпаднали в паника.

Основни акценти в събитието ще са:

  • Какво включват първите грижи за новороденото?
  • Какво се очаква да може и да знае мама в болницата?
  • Какви умения и знания трябва да имат родителите за грижите за бебето в домашни условия, къпане в болницата и у дома, тоалет на бебето, хранене и оригване?

И още много полезна и практична информация ще получите, като не се колебаете да попитате за всичко акушерката.

Ще има и томбола с подарък: Ортодонтични залъгалки Sensitive Tommee Tippee, 0-6 м.


Tommee Tippee Advanced Sensitive залъгалка със специален извит щит и отвори за избягване на раздразнения, 0-6м. Специално разработена за избягване на контакт с чувствителната бебешка кожа и предотвратяване на риска от дразнене, обриви и възпалени места около носа и устата на бебето.

Кога? 21.08.2022 г. от 10.30 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.