Какво да купим за бебето и кои са принадлежностите от първа необходимост?

Понякога списъкът може да се окаже твърде дълъг и пълен с ненужни неща, друг път прекалено оскъден и покупките да не са достатъчни. Ако все още не знаете какво да включите гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема:  Списък с необходимите продукти за посрещането и отглеждането на бебето, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлина”, преди да сте изпаднали в паника.

Основни акценти в събитието ще са:

  • Кои са основните продукти за бебето, които задоволяват ежедневните бебешки нужди?
  • Как да преценим имаме ли нужда от даден продукт за бебето, така че да не купуваме излишни неща, или пък да пропуснем нещо важно?
  • Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе?
  • А всъщност какво ни трябва за мама – в болницата, у дома и за навън?

И още много полезна и практична информация ще получите, като не се колебаете да попитате за всичко акушерката.

Ще има и томбола с подарък: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi vent, 150мл, бухал.


С бебешко шише Closer to Nature Easi Vent, превключването между кърмене и хранене с шише никога не е било по-лесно – всъщност е гласувано като шише номер 1 на майките за превключване между гърда и шише! С биберон, подобен на гърда и с вградена клапа против колики, това може да е най-доброто нещо за бебето, след майчината гърда! Вдъхновен от мама, проектиран от експерти.

Кога? 18.09.2022 г. от 10.30 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.