Кърменето е признато по целия свят като най-добрия начин, по който бебето може да започне живота си здравословно. Кърмата е суперхрана за мъничето – подпомага физическото развитие; подкрепя имунната система; намалява риска от стомашни разстройства и диарии. Освен това кърменето носи и редица ползи за майката: подпомага свиването на матката след раждането; намалява кървенето след раждането; спомага за намаляване на теглото, при кърмене в продължение на поне 6 месеца.  

Като при всичко важно, малко планиране, допълнителна помощ и изпитани съвети помагат много, що се отнася до кърменето. На помощ се включва Елена Василева, акушерка, в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, с основна тема Кърменето - грешки и решения, митове и реалност.

Кога? 21.04.2022 г. от 10 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.