Какво да купите за родилното и какво след изписването?

Гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Какво наистина ни трябва за бебе и за мама? Списък с необходимите продукти, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви даде малко “светлина”, преди да сте изпаднали в паника, кое наистина ви трябва при посрещане на бебето - както за него, така и за мама. Ще ви посъветва какво и кога да купите, кое се използва по-активно и кое - по-малко, какво да си вземете за родилното и кое да набавите за вкъщи. Разбира се, можете да задавате своите въпроси.

  • Кога? 30.04.2023 г. от 10.30 ч.
  • Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Ще има и томбола с подарък: Шише за хранене Tommee Tippee Closer to Nature Easi Vent, 150мл, 0м+.


Шише Тоmmее Тіррее Closer to Nature 150 мл с биберон с бавен поток 0м+ (1 капка) е перфектния избор за хранене на новородено, с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.