Ако сте в очакване на първото си бебче, най-вероятно вече сте започнали да нахвърляте в ума си основните покупки.

Сигурно списъкът ви е дълъг поне две страници. Определено трябват не малко неща, особено когато говорим за първото дете. Но истината е, че много от придобивките, които предполагате, че са ви нужни, са абсолютно излишни. Някои от тях обаче са крайно необходими. Как обаче да разберете кои покупки към коя графа спадат?

Гледайте безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Какво наистина ни трябва за бебето и за мама? Списък с необходимите продукти за посрещането и отглеждането на бебето, в която Теодора Артинова, акушерка, ще ви предложи малко помощ в разгадаването на мистерията, наречена списък за новородено. 

Основни акценти в събитието ще са:

  • Кои са основните продукти за бебето, които задоволяват ежедневните бебешки нужди?
  • Как да преценим имаме ли нужда от даден продукт за бебето, така че да не купуваме излишни неща, или пък да пропуснем нещо важно?
  • Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе?
  • А всъщност какво ни трябва за мама – в болницата, у дома и за навън?
  • Дали и защо да съхраним стволови клетки. Кои са техните предимства и актуалности в приложението им?

Ще има и томбола с подарък: Лъжици за хранене Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD.


Когато бебето е готово да се храни самостоятелно, тези лъжици превръщат храненето в детска игра – мъниците се забавляват да държат лъжицата, да загребват и да хапват вкусно. Специален дизайн, насърчаващ самостоятелното хранене на бебето и развиващ фината моторика.

Кога? 18.07.2022 г. от 14 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.