Ако сте в очакване на първото си бебче, най-вероятно в ума ви бушуват куп въпроси.

Колко малки и безпомощни изглеждат тези човешки същества. Виждали сме малки бебета, но всъщност се изненадваме, когато видим собственото си супер мъниче, дори и да е 4-килограмов бузанко. То се появява розово-мораво, поема първия си дъх, и записква с невероятно силен глас, който сякаш ни казва Погрижи се за мен, веднага, и ние го правим, макар и изпълнени с несигурност. Първите дни с бебе са изпитание, изпълнение с редица притеснения и въпроси. На помощ идва акушерката Елена Василева и безплатната онлайн лекция с тема: Грижи за бебето у дома, организирана от Училище за родители МА-МА. От нея ще научите всички важни неща и особености на новороденото, за да знаете какви са неговите очаквания, кога е гладно и как да го нахраните, кога му е топло, кога студено, как да го облечете и кога да го изведете на разходка... Все неща от живота, които носят много радост, когато действията на родителите са правилни.

Кога? 27.09.2023 г. от 11 ч.
Къде? Научете повече за събитието ТУК.

Включете се, ще има и награда: Бебешки комплект с лъжичка+контейнери за съхранение VIA Philips AVENT.

Удобен комплект за съхранение на бебешката храна с контейнери VIA и лъжичка за хранене Philips AVENT. Съхранението на домашната храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно, а благодарение на капачките с винт няма опасност храната или напитката да се разлее при пренасяне. Контейнерите могат да се подредят стабилно един върху друг, спестявайки място в хладилника. Имат възможност да бъдат лесно надписани и замразени във фризера.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.