Предварителната подготовка за посрещане на новия член на семейството ще помогне за по-бързата адаптация на майката и новороденото.

В безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето, акушерката Теодора Артинова, ще обясни как да подготвите дома си и да го направите подходящ за посрещането и отглеждането на малко бебе. За кои неща трябва да внимавате в различните етапи от израстването на бебето, какво трябва да съобразите и имате предвид, когато сте с бебето у дома, навън, при хранене и други ежедневни ритуали? Ще научите и как мама може да се поддържа в кондиция през бремеността и в кърмаческия период.

Ще има и томбола с подарък: Ортодонтични залъгалки Tommee Tippee Night Time 0-6 м кит.


Залъгалки Night Time 0-6м със симетричен ортодонтичен дизайн и светеща в тъмното дръжка. Те са меки и гъвкави, но изключително издръжливи силиконови биберони. Към традиционния стил на щита е добавена светеща в тъмното дръжка, която помага на родителите да намерят залъгалката, без да безпокоят бебето.

Кога? 15.01.2023 г. от 10.30 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Линк за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.