Предварителната подготовка за посрещане на новия член на семейството ще помогне за по-бързата адаптация на майката и новороденото.

В безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ с тема: Безопасен дом за бебето, главната акушерка при ПСАГБАЛ Света София Теодора Артинова, ще обясни как да подготвите дома си и да го направите подходящ за посрещането и отглеждането на малко бебе. За кои неща трябва да внимавате в различните етапи от израстването на бебето, какво трябва да съобразите и имате предвид, когато сте с бебето у дома, навън, при хранене и други ежедневни ритуали? Ще научите и как мама може да се поддържа в кондиция през бремеността и в кърмаческия период.

Кога? 07.07.2024 г., неделя от 10.30 ч.
Къде? Включете се в събитието ни на живо, което ще се излъчва на Facebook или YouTube страницата на Училище БЕБЕ. Повече информация за събитието.

Ще има и томбола с подарък: Първа детска чаша Essentials First Cup Tommee Tippee.


Чашата Essentials First Cup е страхотен избор за най-малките! Създадена за употреба от бебета над 4 месеца, с вместимост 190 мл и е чудесен избор за първите отпивания на вашето бебе. Свободният поток (без клапа) на чашата Essentials First Cup означава, че вашето мъниче не е необходимо да прилага натиск върху капачето, за да изпусне течността. Сгъваемото капаче на чашата не пропуска течове и това свежда бъркотията до минимум, превръщайки детската чаша в практичен и удобен избор за пътуване. 

Последвайте профилите ни във Facebook и Instagram за още полезна информация за предстоящи онлайн събития, актуални промоции и продукти за мама и бебе.