Категории
Количка

Първи биберони за новородено Natural Philips AVENT, 0 м+, 2 бр.

Philips AVENT биберони за новородено
не е наличен

Биберон Natural за лесно съчетаване на храненето с шише и кърменето.

Първи биберон за новородено natural Philips AVENT е с по-малък размер на отвора и осигурява по-контролиран поток на млякото. Биберон Natural е с изключително мек и гъвкав, наподобяващ формата на майчината гърда. Гъвкавият спираловиден дизайн и комфортни листенца позволява естествено засмукване и улеснява комбинирането на кърмене и хранене от бутилка.

Характеристики

Бибероните от серия Natural са с широка периферия и форма, наподобяваща формата на майчината гърда. Имитират естественото засмукване, подобно на това при кърменет и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене с шише.

Специалните венчелистчета по периферията, правят биберона по-мек и гъвкав, да за може храненето да бъде още по-комфортно за бебето. Спираловидният дизайн не позволява на биберона да се огъва или потъва по време на хранене, а още по-меката му текстура максимално наподобява усещането за майчината гърда.

По-мекият връх на биберона, с матова текстура, още по-добре се доближава до формата и функцията на майчината гърда.

Иновативната двойна Anti-colic клапа намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.Важно! Биберони от серия Natural са съвместими само с шишета серия Natural Philips AVENT!

Опаковките на биберони Philips AVENT разполагат с цветови код, който помага на майките да откриват лесно правилния размер биберон.

Комплектът съдържа
  • 2 бр. Philips AVENT Биберони за хранене Natural първи за новородено, 0 м+.
Всички биберони се предлагат по 2 бр. в опаковка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Първи биберони за новородено Natural Philips AVENT, 0 м+, 2 бр.
  • Статус: не е наличен
  • Модел: Natural
  • Тегло: 0.05kg
  • Размери: 6.50cm x 6.00cm x 14.00cm
  • Код: 00A.0440.001
15.50 лв
Без данък: 15.50 лв
Купи