Биберон Natural First за новородено Philips Avent, 2 броя, 0М+, 00A-0440

12.90лв.
Производител:Philips AVENT
Код на продукта: 00A-0440-natural2.0
Наличност Налично

✔ Специално проектиран за новородени бебета, с по-малък размер на отвора, който осигурява по-контролиран поток на млякото;

✔ Меката текстура, широката периферия и венчелистчетата наподобяват женската гърда и спомагат за лесна комбинация между кърмене и хранене с шише;

Усъвършенстваната двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта по време на хранене като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.

Биберон Natural First за новородено Philips Avent, 2 броя, 0М+, 00A-0440

Биберонът Philips Avent Natural First Flow - специално проектиран за новородени бебета, с по-малък размер на отвора, който осигурява по-контролиран поток на млякото. 

Меката текстура и широката периферия на биберона наподобяват женската гърда, а венчелистчетата и спираловидният дизайн не позволяват на биберона да се огъва или потъва по време на хранене като имитира максимално естественото сучене на бебето. 

По-мекият връх на биберона, с матова текстура, още по-добре се доближава до формата и функцията на майчината гърда. 

Усъвършенствана двойна анти-колик клапа намалява коликите и дискомфорта по време на хранене като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.

Изработен от мек и чист медицински силикон. Без BPA.

Опаковките на биберони Philips AVENT разполагат с цветови код, който помага на майките да откриват лесно правилния размер биберон. 


Важно! Биберони, серия Natural, са съвместими с шишета, серия Natural Philips AVENT! 

Всички биберони се предлагат по 2бр. в опаковка.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.