Рамка за отливка и снимка Classic Baby Art, BA-00024

59.00лв.
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00024
Наличност Налично

Baby Art рамка за отливка и снимка е оригинално решение за снемане на уникалния отпечатък на малките ръчички и крачета на бебето в една перфектна гипсова отливка, която може да се постави в рамка заедно със снимка, като така сътворявате един неповторим спомен.

Рамка за отливка и снимка Classic Baby Art, BA-00024

Baby Art Рамка за отливка и снимка - Classic е начинът да запечатате незабравимият момент от малкото краче или ръчичка на вашето бебе.Рамката е чудесен подарък за първи рожден ден, например.Тя съчетава две гипсови отливки по Ваш избор и снимка за спомен.

Продуктът е 100% за здравето на детето! Всички продукти Baby Art са дерматологично тествани и са напълно безопасни за употреба от Вас и Вашето дете.

Отливките са лесни за направа, не са нужни странични материали, всичко необходимо е включено в комплекта.Без изпичане.

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин.Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом.

Съдържание: 2 опаковки с материал за отливка "Стъпка 1", 2 опаковки с материал за отливка "Стъпка 2", дървена рамка, 2 парчета двойнозалепваща лента, инструкции за употреба.

Размери на рамката: 21 х 21см



Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.