Отпечатък - Baby Art Print квадратен - бяла/сива рамка + декор BA-00011-Copper

39.00лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка за поръчки над 50лв!
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00011-copper
Наличност Налично

✔ Отпечатък Baby Art е 100% безопасен за бебето! 

✔ Изработката е лесна и бърза. 

✔ Не са необходими изпичане или използване на странични материали. 

✔ Нужни са Ви само 2 минути ( без времето на изсъхване) за съхранение на незабравимия спомен от малкото краче или ръчичка на Вашето бебе.

Отпечатък - Baby Art Print квадратен - бяла/сива рамка + декор BA-00011-Copper

Baby Art Отпечатък Dark Grey/ White Copper - чудесен подарък и великолепен спомен. 

Подарете на Вас, или на Ваши близки с бебе, един незабравим спомен и един вълнуващ момент по време на самата му изработка. Отпечатък Baby Art е 100% безопасен за бебето! Изработката е лесна и бърза. Не са необходими изпичане или използване на странични материали. Преди да е засъхнал, отпечатъка може да бъде коригиран, ако не Ви допада. Нужни са Ви само 2 минути ( без времето на изсъхване) за съхранение на незабравим спомен от малкото краче или ръчичка на Вашето бебе.

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин. Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом. Специалната лимитирана серия с актуални декорации върху рамката, в цвят розово злато, внасят настроение и уют в дома.

Какво съдържа комплекта:

рамка за снимка (бяла или тъмно сива), с декорация, в цвят розово злато: 2 части - една за отпечатък на крачето или ръчичката и една за снимка; материал за отпечатък; точилка; парче двойно залепваща лента; инструкция за употреба


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.