Отпечатък Print Classic Baby Art, светло сива рамка, BA-00021

39.00лв.
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00021 stormy
Наличност Налично

Baby Art Print Classic светло сив цвят е оригинално решение за създаване, с помощта на снимка и на отпечатък от ръчичката или крачето на Вашето бебе, на очарователен спомен от тези незабравими моменти.

Отпечатък Print Classic Baby Art, светло сива рамка, BA-00021

Baby Art Отпечатък, с рамка в светло сив цвят, е най - подходящият подарък, за ваши близки с бебче, например. Ще им осигурите уникален спомен, а изработката ще е незабравим момент за тях.

Продуктът е 100% безопасен за детето!

Изключително лесно за изработка, не е нужно изпичане или използване на странични материали. Можете да коригирате отпечатъка, преди да е засъхнал, ако не Ви допада.

Ще са Ви нужни едва 2 минути (без времето за изсъхване).

Комплектът съдържа: материал за отпечатък, дървена рамка за снимка и отпечатък, двустранно паспарту, парче двойнозаепваща лента, малка точилка, инструкции.

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин. Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом.

Timeless Classic серията Ви предлага традиционни правоъгълни форми на дизайна на рамките в стандартни и изчистени цветови гами.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.