Коледна топка Baby Art Christmas Ball - сиво-зелена (бяла боя) BA-00036

23.00лв.
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00036 ocean
Наличност Налично

Коледна топка Baby Art ще блещука красиво на Вашата елха, напомняйки за малкото краче или ръчичка на Вашето бебе. Страхотен подарък за предстоящите Коледни и Новогодишни празници, чрез който ще съхраните незабравимия спомен. Продуктът е 100% безопасен за детето!

Коледна топка Baby Art Christmas Ball - сиво-зелена (бяла боя) BA-00036

Коледна топка Baby Art е страхотно предложение за най-светлите и дългоочаквани Коледни и Новогодишни празници. Подарете незабравим спомен на Ваши приятели с бебе или пък на Вашите родители, например. Какво по-хубаво от това да блещука коледна играчка на елхата, с мъничкия отпечатък на любимото внуче.

Продуктът е 100% безопасен за детето! Всички продукти Baby Art са дерматологично тествани и са напълно безопасни за употреба от Вас и Вашето дете.

Изработката ще е лесна и забавна. Не е нужно да използвате странични материали. Украшението ще бъде готово само за 2 мин.(без времето за изсъхване).

Диаметър - 10см.

Съдържание: коледна топка, тубичка боя за отпечатък, маркер за надписване, валяче за разнасяне на боята върху ръчичката, инструкции за употреба.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.