-20%

Hello Baby - кутия за отпечатък Baby Art BA-00057

20.00лв. 25.00лв.
Производител:Baby Art
Код на продукта: BA-00057
Наличност Налично

Великолепен подарък и уникален спомен – Hello Baby! Запечатайте незабравимия спомен от малкото краче или ръчичка на вашето бебе. Може да изберете цвета на кутията си: бяла, бордо или зелено. В комплекта са включени стикери, за да направите уникален своя сувенир. Hello Baby може да се постави на рафт или да се закачи на стена и по този начин прекрасно да се впише в дома Ви.

Остава още:

Hello Baby - кутия за отпечатък Baby Art BA-00057

Великолепен подарък и уникален спомен – Hello Baby е напълно нов продукт в гамата на Baby Art. Той е оригинално решение за създаване на очарователен спомен от мъничките ръчички или крачета на вашето бебе. Hello Baby може да се постави на рафт или да се закачи на стената. С прозрачен капак, за да предпазвате любимия отпечатък и в същото време да му се любувате.

Продуктът е 100% безопасен за детето! Не се нуждае от изпичане или странични материали. 

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин.Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом. 

Какво съдържа комплекта:  Кутия в избран цвят: бяло, зелено, бордо; Стикери за персонализиране на отпечатъка; Материал за отпечатък

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ново