Категории
Количка

Адаптори столчета за кола

Бранд: Phil and Teds
Идеална BaseFix база за удобство по време на пътуване, с която да монтирате столчето за кола стабилно и лесно в атомобила. ХарактеристикиФискирането и освобождаването на столчето от базата става бързо..
197.00 лв
Без данък:197.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Адаптори за монтиране на столчета за кола върху количка Mountain Buggy Duet.Бързо и лесно можете да прикрепите бебешкото столче за кола към шасито на вашата количка. Премествате столчето от колата до ..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Phil and Teds
Адаптори за монтиране на столче за кола върху количка Phil&Teds ModПремествате бързо и лесно бебешкото столче от автомобила в количката и обратно.ХарактеристикиСъвместими със столчета за кола (0-1..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Mountain Buggy
Адаптори за столче за кола Protect, Phil&Teds Alpha, Maxi Cosi, Cybex към количка Mountain Buggy Urban Jungle.Бързо и лесно можете да прикрепите бебешкото столче за кола към шасито на вашата колич..
99.00 лв
Без данък:99.00 лв
Бранд: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за автомобил към шаси Evo.От колата до количката без да събуждате бебето. Лесни за поставяне и сваляне „click and go”. Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие мо..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Бранд: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за автомобил към шаси Nexo.От колата до количката без да събуждате бебето. Лесни за поставяне и сваляне „click and go”. Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие м..
63.20 лв 79.00 лв
Без данък:63.20 лв
Бранд: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за автомобил към шаси Nio.От колата до количката без да събуждате бебето. Лесни за поставяне и сваляне „click and go”. Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие мо..
79.00 лв
Без данък:79.00 лв
Бранд: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за автомобил Safe2Go към шаси Nexo са подходящи за лесно и стабилно монтиране. Комплектът включва 2 броя адаптoри.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Бранд: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за автомобил Safe2Go към шаси Nio са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате кошницата ..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Бранд: Mutsy
Адаптори за столче за кола Traveller към шаси Rider са подходящи за лесно и стабилно монтиране. Комплектът включва 2 броя адаптoри.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите да..
33.00 лв
Без данък:33.00 лв
Isofix база за кола за Alpha/protect Phil and Teds Isofix база за кола за Alpha/protect Phil and Teds
не е наличен
Бранд: Phil and Teds
Идеална IsoFix база за удобство по време на пътуване, с която да монтирате столчето за кола стабилно и лесно в атомобила. ХарактеристикиФискирането и освобождаването на столчето от базата става бързо..
197.00 лв
Без данък:197.00 лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)